RODIČIA POZOR! NAŠA ŠKOLA SA DOSTALA DO ZÓNY REGULOVANÉHO PARKOVANIA PAAS!

Milí rodičia,

vozíte deti do alebo zo školy autom? Ak áno, tak nastáva od pondelka 25.9.2023 pre Vás zmena! Od pondelka je okolie našej školy súčasťou zóny mestského regulovaného parkovania PAAS. Čo to pre Vás znamená?

Zóna pri našej škole je spoplatnená v pracovné dni od 12:00 do 0:00. To znamená, že keď ráno doveziete deti do školy, môžete bezplatne zaparkovať. Ale keď prídete poobede pre nich, musíte za parkovanie platiť!
Pokiaľ máte trvalý pobyt na území Bratislavy, môžete si kúpiť Bonusovú kartu, ktorá stojí 10€ ročne a môžete s ňou parkovať v regulovaných zónach PAAS 120 minút denne zadarmo. Viac o Bonusovej karte nájdete tu.
Pokiaľ nemáte trvalý pobyt v Bratislave, nemôžte si kúpiť Bonusovú kartu. Pokiaľ chcete parkovať pri škole, budete musieť platiť parkovné 1€/hod cez jednu z aplikácií, ktoré nájdete tu (parkovné 1€/hod je pre zónu pri škole; iné zóny môžu mať inú cenu parkovného). Elektromobily majú 50% zľavu na hodinové parkovné. Toto isté platí aj pre tých, ktorí majú trvalý pobyt v Bratislave, ale nezaplatia si Bonusovú kartu.

Či parkujete cez deň alebo v noci, či máte Bonusovú (alebo inú) parkovaciu kartu alebo platíte hodinové parkovné, v zaregulovaných zónach môžete parkovať LEN na vyznačených parkovacích miestach! Inak riskujete pokutu.

Viac informácií o PAAS nájdete na paas.sk.


Ale dúfame, že väčšina z Vás toto nebude musieť riešiť, lebo Vaše deti chodia do školy ekologicky (pešo, na bicykli, MHD-čkou, atď)... ;)



V oblastiach vyznačených zelenou sú spoplatnené parkovacie miesta. Zaregulovaná zóna je však na celom obrázku.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Rozprávkový cyklovýlet 15.10.2023

CYKLOVÝLET 1.10.2023